Konference på Nordby kro

Konference med gode lokaler og udsøgt mad

Gode lokaler og delikat mad

Leder du efter et sted at holde en konference, hvor du og dine gæster kan deltage i oplæg og møder – og herefter nyde et gourmetmåltid? Så kan du gøre det her på Nordby Kro på Samsø. Vi har nemlig gode og praktiske konferencelokaler på vores kro, hvor vi ligeledes tilbereder et stort udvalg af gourmetretter med friske råvarer.

For at komme til Samsø kan du tage færgen fra Kalundborg, Aarhus og Hou. Hvis du skal holde en konference, der varer flere dage, og hvor I kommer lidt væk fra jeres vante rammer, er vi et oplagt valg. Her kan I komme til at nyde alt det fantastiske, Samsø har at byde på, mens I kan afholde jeres arrangement og få fuld forplejning på vores kro.

Når du skal holde en konference der går ud over det sædvanlige

På Nordby Kro ønsker vi at hjælpe dig, der vil afholde en konference, som går ud over det sædvanlige. Her kan du imponere deltagerne på konferencen med udsøgte smagsoplevelser, som vi kan tilberede og servere ud fra dine specifikke ønsker. Med vores madlavning kan du gøre din konference endnu mere mindeværdig for samtlige deltagere.

På kroen finder du desuden en række praktiske konference- og mødelokaler, der indeholder alt det nødvendige IT-udstyr, så I kan holde debatter, foredrag og lignende. Dertil har vi en række værelse, hvor I kan trække jer tilbage og overnatte, så konferencen kan fortsætte dagen efter. Her er naturligvis fuld forplejning, så I får serveret alle måltider og andre fornødenheder, I har brug for.

Få styr på dit firmaarrangement – kontakt os i dag

Skal vi hjælpe dig med at afholde en succesfuld konference med unikke smagsoplevelser? Så er du meget velkommen til at kontakte os – så sørger vi for, at det hele forløber sig, som det skal.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvad siger vores kunder?

"Skønt sted med dejlige værelser, smuk have, fred og ro, dejlig atmosfære"

Og Rasmus serverede den dejligste friske morgenmad og en aftenmenu af høj gastronomisk kvalitet! Kan varmt anbefales!

"Trygt og rart!"

Professionelle & imødekommende værter. Skøn morgenmad.

Gode P muligheder. Central placering i byen. Skøn og uforstyrret have, hvor aftensolen kan nydes

"Amazing place"

Rooms are beautiful and comfortable.

And the food, the food was something to visit this place again! And the owner was cool and nice.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

NordbyKro

Nordby Hovedgade 8, 8305 Samsø

Klik her for ruteve​jledning

Telefon: 28 26 29 50